Etusivu
Joukkue
Ottelut
Tilastot
Yhteystiedot
 

14.9.2016 Pelaajarinki kaudelle 2016-17 kasassa

Kauden alku lähestyy ja samalla naisten pelaajarinki alkaa olla tälle vuodelle kasassa. Etsimme kuitenkin vielä toista maalivahtia, etenkin treenivahvuuteen. Ota siis yhteyttä, jos molarin paikka joukkueessamme kiinnostaisi. 

Lopuksi, kiitokset kaikista yhteydenotoista, innostus yllätti joukkueemme positiivisesti! Tästä on hyvä jatkaa treenaamista kohti avausturnausta!2.8.2016 WANTED: naispelaajia & miesten joukkue

Naisten joukkueemme hakee lisää pelureita riveihinsä! Lisävahvistuksia etsitään niin kentälle kuin myös maalivahti/treenimaalivahti osastolle. Joukkueemme pelaa kaudella 16–17 naisten III-divisioonaa. Lajitreenejä on kahdesti viikossa. Ota yhteyttä, jos haluat tulla treeneihin tutustumaan.

Seuramme etsii mukaan toimintaansa myös miesten joukkuetta. Jos peliporukkaanne kiinnostaa sarjapelaaminen olisi se mahdollista toteuttaa Gunnersin riveissä. Joukkueen perustamiseksi tarvitaan riittävä määrä pelaajia ja sen oma toiminta organisoidaan joukkueen jäsenten toimesta. Kysy rohkeasti lisää, mikäli joukkueen perustaminen kiinnostaa!

 

Lisätietoja ja yhteydenotot: minna.perala10@gmail.com 

 1.6.2016 Kausi paketissa – uusia kuvioita hiotaan

Pelikausi huipentui tänäkin vuonna perinteikkäiseen naisten kevätsarjaan. Kotiintuomisena sarjasta oli komea pronssisija. 

Lajitreenien pariin palataan taas torstaina 4.8. ja sarjapelit alkavat syys-lokakuussa. Nyt kesää jatketaan omatoimiharjoittelun ja kesähöntsäilyn parissa.  

Muutama uusi pelaaja on liittynyt joukkoon, mutta lisävahvistukset ovat edelleen tervetulleita. Ota yhteyttä mikäli pelaaminen ensi kaudella kiinnostaa! minna.perala10@gmail.com

 

Seuraa tiedotustamme myös: https://www.facebook.com/tampereengunners/

 19.4.2016 Pelaajahaku kaudelle 2016-2017 käynnissä

Kausi 2015-2016 on saatu naisten joukkueen osalta päätökseen ja on jälleen aika koota rivejä jo ensi vuoden sarjapelejä silmällä pitäen. Etsimme naispelaajia III-divisioonan joukkueeseemme - kenttäpelaajien lisäksi haemme joukkoomme myös maalivahtia/treenimaalivahtia.

Lisätietoja: veera.koivumaki@gmail.com8.12.2015 Kauden 2015-2016 kuulumisia

Naisten joukkueen kausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle ja joukkue taistelee tällä hetkellä oman lohkonsa kärkipaikoista. Uusia pelaajia on liittynyt joukkueen vahvuuteen ja heidät on saatu hyvin joukkoon mukaan. Seuraavan kerran joukkueeseen on mahdollista liittyä keväällä sarjapelien päätyttyä, kiinnostuneet pelaajat voivat edelleen olla yhteyksissä.

Valitettavasti miesten puolella ei tänä vuonna saatu joukkuetta kasaan. Tavoitteena on kuitenkin saada ensi kaudella Gunnersin edustus jälleen myös miehissä takaisin pelikentille. Mikäli Tampereen seudulta löytyy joukkueen kokoamisesta kiinnostuneita pelaajia, tässä olisi ensi kaudelle loistava mahdollisuus saada oma joukkue 6. divisioonaan pelaamaan.

Lisätietoja veera.koivumaki@gmail.com20.8.2015 Pelaajahaku kaudelle 2015-2016 käynnissä

   Tampereen Gunners etsii naispelaajia III-divisioonan joukkueeseensa.
 
   Kenttäpelaajien lisäksi haemme vauhdikkaaseen joukkoomme myös maalivahtia/treenimaalivahtia.
 
   Lisätietoja: veera.koivumaki@gmail.com30.7.2014 Pelaajahaku käynnissä

   Tampereen Gunners etsii pelimiehiä ja -naisia joukkueisiinsa! 
 
   Miesten joukkue pelaa VI- divisioonaa. Lisätietoja Jussi Lavikaiselta: jussi.lavikainen@lavi.fi.
 
   Naisten joukkue etsii kenttäpelaajien lisäksi maalivahtia/treenimaalivahtia III-divisioonan 
   joukkueeseen. Lisätietoja saa Laura Rinkinevalta: laura.rinkineva@outlook.com


9.10.2013 Tunnista talenttisi

 Lue Gunnersin naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtajan Anne-Marie Kyröjoki-Metsäsen tervehdys "Tunnista talenttisi" joukkueen sivulta.2.5.2012 Seuran kaudenpäätös

Seuran kaudenpäätöstä vietetään keskiviikkona 16.5. kello 18.30 alkaen Lavi Servicen toimitiloissa osoitteessa Satakunnankatu 22, Tampere. Tuolloin kaudenpäätös aloitetaan pitämällä seuran kevätkokous ja tämän jälkeen juhlistetaan kaudenpäätöstä palkitsemisin ja syöden sekä nautiskellen.

Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita mukaan tilaisuuteen. Ennakkoon voi ilmoitella tulostaan naisilla osallistujiin ja miehillä Lavikaisen Jussille.

Kevätkokouksen asialista...26.10.2011 Syyskokouksessa päätettyä

Syyskokoukseen osallistui mukavasti väkeä edustaen kaikkia seuran joukkueita. Tarjoilut olivat herkulliset ja riittävät.

Seuran tilinpäätös vahvistettiin ja tili- sekä vastuuvapaus myönnettiin johtokunnalle sekä muille tilivelvollisille. Hallituksen kokoonpanoa täydennettiin puuttuvien jäsenten osalta. Seuran puheenjohtajana toimii Maija Gylling, varapuheenjohtajana Sari Rinta-Luopa ja sihteerinä Marika Toivonen. Varsinaiset jäsenet ovat Jussi Lavikainen ja Minna Rantanen sekä varajäseninä toimivat Sanna Heikkilä ja Riku Lahtinen.

Kiitoksia kaikille kokoukseen osallistuneille.
  1 - 10   Seuraavat


2017
- Helmikuu +
Ma Ti Ke To Pe La Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Pokeriuutiset

Uutiset tarjoaa PokerListings.fi